Benvinguts!

Hola a tots i a totes! Ens plau inaugurar el nostre primer blog d'educació especial, en el qual esperem poder intercanviar opinions i vivències relacionades amb aquest món.

Desitgem que hi participeu i ens ajudeu, per fer d'aquest blog una eina útil tant per famílies com per professionals de la nostra tasca educativa.

Salutacions "especials"!

dimecres, 3 de març del 2010

Les noves generacions







El món tecnològic està evolucionant molt ràpid durant els últims anys, i tot i que ens dona moltes facilitats, també comporta aspectes negatius....

3 comentaris:

  1. Ei! Espero que aquests acudits no reflecteixin el que passarà d'aquí uns anys. Hem de saber establir un equilibri entre les noves tecnologies i allò de tota la vida: els llibres, les pissarres, els materials de l'aula...

    En fi, m'agrada molt la iniciativa, ja m'hi aniré passant a xafardejar! :)

    ResponElimina
  2. Si Marina, tens molta raó. Les noves tecnologies ens estan fent, en molts aspectes, la vida una mica més fàcil, però també comporta aspectes negatius. Nosaltres també esperem i desitgem que aquets acudits no reflecteixin el futur dels nens, seria una gran pèrdua que no poguessin valorar els llibres i el material físic que ens ha envoltat sempre.

    Moltes gràcies pel teu comentari! esperem que ( tot i estar en construcció) et passis pel nostre blog de tan en quant i ens donis la teva opinió!
    Salut!

    ResponElimina
  3. Pels nostres avis era impensable tot el que tenim avui dia, tecnologicament parlant. Que el correu electrònic substituís la carta, que ens comuniquem amb una persona que està a la mateixa habitació que nosaltres per e-mail, etc. I amb el temps ens passarà el mateix a nosaltres. Els grups de treball ja no es reuniran personalment, com fem ara nosaltres, els ratolins desapareixeran per pantalles tàctils... i el que nos ens imaginem... tot són avantatges, però es van perdent les relacions socials... o si més no adquireixen un altre nivell.
    Molt bones les vinyetes! especialment la de... es un libro.

    ResponElimina