Benvinguts!

Hola a tots i a totes! Ens plau inaugurar el nostre primer blog d'educació especial, en el qual esperem poder intercanviar opinions i vivències relacionades amb aquest món.

Desitgem que hi participeu i ens ajudeu, per fer d'aquest blog una eina útil tant per famílies com per professionals de la nostra tasca educativa.

Salutacions "especials"!

divendres, 26 de març del 2010

Una aula sensorial única a la demarcació


El Centre d'Educació Especial Garbí del Vendrell ha inagurat una nova aula sensorial que és única en la demarcació per les seves característiques. L'aula té un llit d'aigua calenta per fomentar que els alumnes tinguin millor consciència del seu cos; una columna interactiva de llun per poder fer seguiments visuals, un plafó auditiu, fibres òptiques per estimular la consciència del cos, un panell tàctil per trasmetre diferents sensacions i textures, un panell sonor per descobrir les relacions causa-efecte...


Tot això ha estat possible gràcies a l'aportació econòmica de prop de 14.000€ del programa "Tu ajudes" de Caixa Tarragona i la col·laboració de l'ajuntament del Vendrell.


Aquesta nova aula introdueix les últimes tecnologies en el tractament de les dificultats sensorials dels usuaris del centre.





Bulletí d'Informació Municipal. 5a època. Març 2010 núm.6

2 comentaris:

  1. Que interessant! Trobo molt bé que aquests centres disposin de tots els recursos necessaris per atendre bé els infants i pel que informeu, el Garbí està molt ben equipat!.

    Vinga, que això us està quedat molt bé! ànims i a seguir endavant! Jo quan puc vaig entrant a xafardejar :)

    PD. Per cert, les floretes del fons són molt xules!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marina! a nosaltres ens agrada que a tu t'agradi i que ens comentis! Salut!

    ResponElimina