Benvinguts!

Hola a tots i a totes! Ens plau inaugurar el nostre primer blog d'educació especial, en el qual esperem poder intercanviar opinions i vivències relacionades amb aquest món.

Desitgem que hi participeu i ens ajudeu, per fer d'aquest blog una eina útil tant per famílies com per professionals de la nostra tasca educativa.

Salutacions "especials"!

dimarts, 11 de maig del 2010

EXPODIDÀCTICA 2010 A BARCELONA


El saló d'expodidàctica que es va celebrar el passat 19 de març de 2010 va tenir molt de èxit gràcies als nous punts sobre les noves tecnològies.
Sempre el salò havia sigut un espai per a compartir eines per al docent i l'alumne; i ara segueix la mateixa funció però cada any portar alguna cosa nova. Aquest any ha sigut l'espai destinat a les aules TAC i TIC. Es van fer conferències sobres les noves tecnològies, l'ús de les pissarres digitals, es van fer mostres de les eines que es presenten tant en format paper com en format digital, es va fer participar als mestres i gent que anaven a visitar el saló en les diferents activitats digitals, es van mostrar tècniques per a ensenyar als mestres a utilitzar i extreure el millor profit de les noves tecnològies...
Nosaltres, les 4conejoscunills vam poder veure moltes facilitats en l'incorporació de la pissarra digital a les aules; tant per a mestres com per als alumnes.
A més, el saló és una veritable ajuda ja que t'ajuda a trobar nous recursos per a abordar l'ensenyança de diferents tècniques i maneres d'ensenyar als alumnes. Els mestres també podem aprendre per millorar la nostra metodologia.

Un 10 per al saló de l'expodidàctica i el racó destinat a l'aula TAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada