Benvinguts!

Hola a tots i a totes! Ens plau inaugurar el nostre primer blog d'educació especial, en el qual esperem poder intercanviar opinions i vivències relacionades amb aquest món.

Desitgem que hi participeu i ens ajudeu, per fer d'aquest blog una eina útil tant per famílies com per professionals de la nostra tasca educativa.

Salutacions "especials"!

dissabte, 15 de maig del 2010

el nostre jclic "els sentits"



El nostre jclic es basa en treballar els 5 sentits (la vista, l'oïda, el tacte, l'olfacte i el gust); aspectes que són molt importants per als nostres alumnes amb necessitats educatives especials. Per això oferim un munt d'activitats que podem ser molt útils per potenciar el coneixement d'aquests sentits tant importants per a la nostra vida. Esperem que us sigui útil per portar-lo a les vostres aules. Igual que ho farem servir nosaltres les 4 conejos cunills el dia demà. Gràcies.

2 comentaris:

  1. si en teniu qualsevol problema per visualitzar el jclic perquè nosaltres el van tenir a l'hora de penjar-ho, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del blog o per e-mail a: somespecials@hotmail.com i us pasarem el jclic com arxiu adjunt.

    ResponElimina
  2. Hola chicas, la semana que viene podéis pasar por mi despacho y lo colgaremos juntas.

    ResponElimina